Magyar
Deutch
TECHNIKAI TÁMOGATÁS
CSÚCSTECHNOLÓGIA
INSTALÁLÁS ÉS TECHNIKAI ASSZISZTENCIA
LOGISZTIKA
SZÁMUNKRA FONTOS AZ ETIKETT

SZOLGÁLATOK;

A legmodernebb számítógépekkel felszerelt, saját tulajdonú DTP stúdióban történő kiadványszerkesztés, szaktanácsadás és optimális kiszolgálás.
Specialistáink 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a flexográfia terén, korszerű technológiával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

2005-től cégcsoportunk a Germanischer Lloyd Certification GmbH által ISO 9001:2000 minősítésben részesül.

1991-ben kezdvén aktivitásunkat, nagy bizalommal előlegezve meg a roman gazdaság fejlődését, a minőségre fektettük a hangsúlyt. Az idők folyamán sikerült a legkiválóbb minőségű technológiát beszerezni, amely segitségével lehetőségünk adódott a csomagolástechnika terén ügyfeleinket a legmagasabb minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal kiszolgálni. Ilymod az ügyfél portfoliónk folytonosan növekedett, egyrekomplettebb munkálatoknak sikerült eleget tennünk. A selejtek kiküszöbölése céljából 2006 –ban ISO standardoknak megfelelő Prati video minőség-ellenőrzést vezettünk be.
A cégünk által forgalmazott gépezetek:  thermoformikus csomagológépek , autómata cimkézőgépek, hőnyomtatók és csomagológépek számára ingyenes instalálást és technikai assziszenciát biztositunk.

A Technikai Osztály munkatársai  állandó továbbképzésen vesznek részt  abeszállítók támogatásával.

Raktárokat tartunk fent Kolozsváron-Apahidán, Bukarestben- Stefanestii de Jos-on, Temesváron, Pascani-on, Brasovon. Lehetőségünk van készleteket tartani termékeinkből, közel ügyfeleinkhez, ilymód jelentősen csökkenthetőek a kiadások.
Termékeink kiszállitása saját tulajdonú autóparkunkkal történik.

 

   
Web design si optimizare
Netlogiq Cluj